Sram
Service Center

SRAM Global Team

Het rode bloed stroomt letterlijk door onze aderen. Niet zo verrassend als je 16 jaar lang deel hebt uitgemaakt van het SRAM Global Team in diverse functies. Met vakkundige kennis uit het heden en verleden kunnen we je optimaal adviseren over de gehele collectie van SRAM producten. Zo kan jij tot in detail de juiste keuze maken bij het samenstellen van je nieuwe fiets en extra accessoires.

Innovaties van SRAM

Sinds de oprichting in 1987 heeft SRAM vele noviteiten op de markt gebracht met als doel het plezier, comfort en efficiency te verbeteren voor jou. SRAM introduceert haar noviteiten en innovaties o.a. via ons als SRAM Service Center. Voor de laatste nieuwtjes mag je ons altijd vragen.

Wil je jouw SRAM producten in topconditie houden? In ons SRAM Service center adviseren vakkundige bike technicians je graag over het onderhouden van jouw SRAM producten. Je bent verzekerd van de beste service en hoogste kwaliteit. Onze bike technicians werken met het allerbeste gereedschap, originele SRAM spare parts - en volgen alle SRAM technische trainingen. Zo zijn we als SRAM Service center altijd op de hoogte van de laatste trends en noviteiten die SRAM op de markt brengt.

Perima Cycling is een SRAM Full Service Center

Als SRAM Full Service center beschikken we over een gespecialiseerde werkplaats met ruim voldoende servicekits en spare parts voor het onderhouden en repareren van Rockshox voorvorken, achterdempers en variabele zadelpennen (droppers).

Maak een afspraak
Wim
Senior High End Bike Technician
Kevin
Bike Technician Specialiteit Suspension
Erik
Bike Technician Specialiteit Electronica
Boet
Junior Bike Technician
UCI Mountainbiker U19
Wim
Eigenaar - Senior Bike Technician
Andrea
Bikefitter - Ergotherapeut
Ex Profwielrenster
Mascha
Bikefitter - Sportfysiotherapeut
Orthomoleculair voedingdeskundige