Canyon Service Partner

Welke service kun je van ons verwachten?

We adviseren natuurlijk om je Canyon mountainbike of racefiets te laten onderhouden door ons als erkende Canyon service partner. Wij volgen specifieke Canyon trainingen, hebben gedetailleerde documentatie en directe toegang tot originele reserveonderdelen voor Canyon MTB´s en racefietsen.

Bij het onderhouden en herstellen van je geliefde Canyon MTB of racefiets geven we je graag de mogelijkheid om dit op een lokale en efficiënte manier te doen.

Zo wordt niet alleen de kwaliteit van het herstel gewaarborgd, maar ook de snelheid waarmee dit kan gebeuren. Door je Canyon fiets bij Perima te laten herstellen ben je verzekerd van garantie en de best mogelijke zorg voor jouw fiets.

Verkoop gerelateerde vragen en garantieaanvragen worden exclusief door Canyon Nederland behandeld. Hiervoor kun je contact opnemen met het service center in Eindhoven. Tel: 040- 808 0485 of via de chatbox op Fiets kopen bij | CANYON NL

Een garantieaanvraag kun je rechtstreeks indienen bij Canyon via het contactformulier. Dit formulier vind je op https://www.canyon.com/nl-nl/klantenservice/reparatie-vervangonderdelen-garantie/warranty-guarantee.html

Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je een casenummer van Canyon. Voor de afhandeling van de aanvraag kun je met dit casenummer een afspraak maken bij ons.

Maak een afspraak
Wim
Senior High End Bike Technician
Kevin
Bike Technician Specialiteit Suspension
Erik
Bike Technician Specialiteit Electronica
Boet
Junior Bike Technician
UCI Mountainbiker U19
Wim
Eigenaar - Senior Bike Technician
Andrea
Bikefitter - Ergotherapeut
Ex Profwielrenster
Mascha
Bikefitter - Sportfysiotherapeut
Orthomoleculair voedingdeskundige