Gear
17.5.24

Sram Red AXS

Moeiteloze Prestaties. Moeiteloze Perfectie

Sram Red AXS

Moeiteloze Prestaties. Moeiteloze Perfectie met de SRAM RED AXS E1 Groepset

SRAM RED
SRAM RED AXS


Een doorbraak op het gebied van comfort en pasvorm van de remkap met RED. Niet alleen de perfecte vorm voor elke handpalmmaat, maar RED-remmen bieden ook een breder scala aan onafhankelijke reikwijdte- en padcontactaanpassing, zonder dat vingers worden bekneld of de hendel tegen het stuur aan botst.

Je wilt dat je prestaties 100% van je inspanningen weerspiegelen, en we hebben SRAM RED AXS met dat doel ontworpen. Elk component is verfijnd om een moeiteloze rit te creëren. Het is niet alleen de lichtste elektronische groepset ooit; we hebben onze bedieningselementen herontwikkeld voor soepel, moeiteloos remmen en comfortabele ergonomie voor de breedste range aan handmaten.

Deze generatie van RED heeft ook snellere en nauwkeurigere voorderailleurversnellingen, volledig draadloze connectiviteit en uitgebreide versnellingsopties om aan een breed scala van rijstijlen en behoeften te voldoen. Elke functie, van nauwkeurige en betrouwbare vermogensmeting tot nieuwe schakelmomenten, helpt een moeiteloze ervaring te creëren zodat je energie naar je rit gaat.

SRAM RED
SRAM RED AXS

Perfecte pasvorm  

Sram heeft een nieuwe doorbraak bereikt op het gebied van comfort en pasvorm van de remkap met RED. Niet alleen de perfecte vorm voor elke handpalmmaat, maar RED-remmen bieden ook een breder scala aan onafhankelijke reikwijdte- en padcontactaanpassing, zonder dat vingers worden bekneld of de hendel tegen het stuur aan botst.

SRAM RED
SRAM RED AXS

Moeiteloos remmen

Remmen met één vinger vanaf elke positie, met minder inspanning. RED-remmen vereisen 80% minder inspanning dan voorheen bij het remmen vanaf de hoods, en 33% minder inspanning vanaf de drops. Meer kracht, minder vermoeidheid van de handen.

SRAM RED AXS

Lichter dan ooit

We hebben niet alleen de functies verbeterd. RED AXS is ook de lichtste elektronische groep die je kunt krijgen, 153 gram lichter dan de vorige generatie.

BESTEL IN DE SHOP

4.8 / 5 over 21 reviews
“Perima luisterd en denkt met je mee. Ik kwam daar met mijn Decathlon fietsje voor onderhoud. Dat kan dus ook gewoon! Top bedrijf! Top service
Koen  | Beginnend mountainbiker
4.8 / 5 From over 250 reviews
“Proxima was the only provider that could support our growth ambitions. They spoke to how we wanted to be as a business.”
Joe Schmoe | CEO & Founder of Company