Gear
8.3.24

NIEUW! SRAM Maven Schijfremmen - Ultimate Expert Kit

Alle Kracht & alle controle

NIEUW! SRAM Maven Schijfremmen - Ultimate Expert Kit

Alle Kracht & Alle Controle: Maven Ultimate Stealth Schijfrem van SRAM

Maven is de absoluut krachtigste rem die we ooit hebben gemaakt. Bruikbare kracht voor efficiëntie en afstelbaarheid. Extreme kracht voor verhoogde snelheid en controle op steeds veeleisender terrein. Maven geeft je de kracht om vooruitgang te boeken. De grenzeloze kracht van vertrouwen. De kracht van meer uithoudingsvermogen en minder vermoeidheid, waardoor je subtiliteit en consistentie kunt benutten om de reikwijdte van je mogelijkheden te vergroten. Maven. Nieuwe krachten om vooruit te gaan.

SRAM MAVEN

MEER KRACHT

Maven produceert bijna 50% meer kracht dan een van de meest capabele remmen ooit, SRAM Code. Hoewel het verleidelijk is om alleen op dit feit te focussen, gaat Maven over meer dan brute kracht.

Dit is de limited edtion

MINDER INSPANNING

Belangrijker dan de algehele kracht is bruikbare kracht. Met Maven kost het 32% minder kracht op de hendel om dezelfde hoeveelheid kracht te genereren als Code, wat vermoeidheid vermindert en controle verhoogt voor ruig DH-terrein, onverbiddelijke e-mtb ronden en lange enduro-etappes. Rij harder en langer, Maven levert het beste van beide werelden.

KRACHT IN OVERVLOED

Met vier remklauwzuigers die 19,5mm en 18mm meten, is er geen ontkomen aan: de zuigers van de Maven-remklauw zijn simpelweg enorm, wat meer kracht tegen de pads biedt voor meer wrijving met minder inspanning.

Alles compleet en netjes in één doos

PROGRESSIEVE KRACHT VOOR CONTROLE

Geoptimaliseerd voor Maven, levert SwingLink een hefboomverhouding die verandert gedurende de slag van de hendel. Hoe verder je langs de boog trekt, hoe meer kracht Maven naar de zuigers stuurt. Deze progressieve krachtafgifte biedt ongeëvenaarde controle. In tegenstelling tot de binaire karakteristiek van een "aan/uit" gevoel.

BETERE VERHOUDING

Enorme remklauwzuigers betekenen niets tenzij de verhouding van de zuigergrootte in de hendel is ontworpen om ermee samen te werken. Kracht wordt bepaald door de relatie tussen deze zuigergroottes, en Maven levert een superieure optimalisatie van deze verhouding.

VIER BOUTEN VOOR KRACHT

Meet elke remklauw onder kracht en je zult flex vinden. De vier carrosseriebouten van Maven zijn niet alleen voor de show. Ze verminderen krachtverlies bij de remklauw, wat leidt tot een solide gevoel in de hendel, passend bij zijn kracht.

VERTROUWD GEVOEL

Grijp naar een Maven-hendel, en je zult een vertrouwd gevoel vinden. Plaatsing van het draaipunt, bladlengte en -vorm, evenals aanpassingen van bereik en contactpunt zijn overgenomen van Code, waardoor beproefde hendelergonomie behouden blijft. Remslangen worden beheerd door een nieuwe stealth-architectuur die geoptimaliseerd is voor een schone cockpit, terwijl deze goed aansluit bij de huidige frameropties voor routingleiding.

AFSTEMMING

Met zijn overtollige kracht is Maven de go-to voor het letterlijke extreme van de sport. Maar met al die kracht kun je het ook naar beneden afstemmen. Denk eraan als volume. Meer beschikbare kracht geeft je meer opties.

DE SCHIJVEN ZELF MONTEREN?

Begin klein – de kleinste rotormaat die je frame en vork kunnen accepteren is het aanbevolen startpunt bij het afstemmen van Maven. Voor elke sprong van 20mm in rotormaat neemt het mechanische voordeel met 14% toe. Dit betekent dat het gaan van een 180mm rotor naar een 220mm rotor de systeemkracht met 28% zou verhogen.

Slechts enkele op voorraad in onze webshop!

Wij hebben van deze special edition maar enkele stuks gekregen, wees er snel bij!

Prijs: 699,- euro BESTEL

4.8 / 5 over 21 reviews
“Perima luisterd en denkt met je mee. Ik kwam daar met mijn Decathlon fietsje voor onderhoud. Dat kan dus ook gewoon! Top bedrijf! Top service
Koen  | Beginnend mountainbiker
4.8 / 5 From over 250 reviews
“Proxima was the only provider that could support our growth ambitions. They spoke to how we wanted to be as a business.”
Joe Schmoe | CEO & Founder of Company