Husqvarna
Mountainbikes

It al started in 1896,

Nee, dus niet met Naaimachines...

Pivot Mountainbikes
Pivot Cycles
In 1896 bouwde Husqvarna zijn eerste fiets, wat het begin markeerde van hun betrokkenheid bij de fietsindustrie.

Het bedrijf richtte zich op het produceren van kwaliteitsfietsen, waarvan sommige werden gebruikt in competitieve races, wat hielp om de naam van Husqvarna als een betrouwbaar en hoogwaardig fietsenmerk te vestigen

Tijdens de vroege 20e eeuw, tussen de jaren 1910 en 1920, was Husqvarna een bekende fabrikant van zowel straatfietsen als motorfietsen. Ze produceerden verschillende modellen die populair waren onder rijders in die tijd.
Later, in de jaren 1960 en 1970, veranderde Husqvarna zijn focus meer naar de productie van off-road motorfietsen. Het bedrijf werd een grote speler in de wereld van motorcross en enduro, waarbij hun motorfietsen vele kampioenschappen wonnen.

Husqvarna stapte in de wereld van mountainbikes in de late jaren 1980. Het bedrijf, dat oorspronkelijk bekend stond om zijn wapens, fietsen en later motorfietsen, zag de opkomende populariteit van mountainbiken en besloot zich in die markt te begeven.

Husqvarna lanceerde zijn eigen lijn van mountainbikes en begon met het produceren van hoogwaardige off-road fietsen die gericht waren op zowel recreatieve als competitieve rijders.

Office of Pivot Mountainbikes

Waarom een Husqvarna Mountainbike?

Husqvarna mountainbikes bieden een combinatie van betrouwbaarheid en duurzaamheid, dankzij hun erfgoed in het produceren van hoogwaardige apparatuur.

Het merk staat bekend om innovatieve technologieën en materialen die de rijervaring verbeteren, of je nu een beginner of een ervaren mountainbiker bent. Met diverse modellen voor verschillende terreinen en rijstijlen, biedt

Husqvarna een scala aan keuzes voor fietsers. Hun klantenservice en ondersteuning dragen bij aan een positieve klantervaring en het merk besteedt ook aandacht aan het stijlvolle ontwerp van hun mountainbikes.

Husqvarna Mountainbikes

Perima levert sinds kort Husqvarna Mountainbikes

Testrit maken op een Husqvarna Mountainbike?

Het is heel normaal als u eerst een testrit wilt maken met een van onze mountainbikes.

Afspraak maken
Wim de Koeijer - Perima